Skip to main content
Vukochem doo

O nama – Vukochem doo

O nama – Vukochem doo

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je predstaviti našu kompaniju kao jednu od najperspektivnijih u proizvodnji kućne  hemije i sredstava za ličnu higijenu..
Vukochem je osnovan 1.aprila 1992.god. u Šapcu, gradu sa dugom hemijskom tradicijom. Posvećen istraživanju i razvoju, kao i osluškivanju potrebe tržišta, Vukochem je razvio široku paletu standardnih i specijalnih sredstava za pranje, čišćenje, poliranje, dezinfekciju i ličnu higijenu.
Proizvodnja je automatizovana i organizovana na tri automatske linije. Automatizacija proizvodnje je unapredila ceo proizvodni proces tako da je kapacitet proizvodnje preko milion (1 000 000) boca mesečno. U firmi radi trideset radnika, stalno zaposlenih.
Naša firma je i proizvođač poznatih brendova i robnih marki trgovinskih lanaca  kao što su: Delhaize, Univerexport, Metro…

ISO 9001 – međunarodni standard koji sadrži zahteve za sistem upravljanja kvalitetom.
Vukochem sledi strategiju standardizacije proizvoda, dizajna i kvaliteta kao i pratećih markentiških aktivnosti.
Vlasnici smo nekoliko patenata i dobitnici više priznanja u ovoj oblasti proizvodnje.
Cene naših proizvoda su veoma pristupačne.
Nastojimo da maksimalno osluškujemo tržište i da odgovorimo zahtevima i potrebama potrošača. Pri tome kvalitet i dizajn su prepoznatljive odlike svakog našeg proizvoda i naš imperativ.
Vukochem-ovi proizvodi kućne hemije zastupljeni su kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu ( Češka, Slovenija, BIH, Hrvatska, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Albanija).
Smatramo da po kvalitetu i ceni proizvoda zadovoljavamo visoke standarde Evropske unije, tako da na to tržište usmeravamo našu pažnju.
Nadamo se da ćete u našem proizvodnom programu naći proizvode neophodne za Vaše potrebe. Garantujemo Vam kvalitetan proizvod, kojim ćete biti zadovoljni.

Ako su vam potrebne dodatne informacije, molimo Vas da nam se obratite.

Proizvodni pogon

Magacin

Proizvodnja PET ambalaže

Kancelarija

Kancelarija

Laboratorija

Magacin

Utovar, istovar robe